Proizvodi koji omogucuju ubrzano i kvalitetno postavljanje oplatnih sistema

15 Jula, 2020

Svaki dio procesa izgradnje odradjen efikasnije s ciljem uštede sredstava ili vremena utiče pozitivno na planirani budzet prilikom izgradnje. Da bi se ubrzali gradjevinski radovi i završetak planiranih projekata u predvidjenom roku ili, ako je moguće, i ranije, bitno je koristiti sisteme koji ubrzavaju izvodjenje radova, a da se pri tome ne smanjuje kvalitet obavljenog posla.

Svakim danom naša kompanije direktno utiče na izradu objekata u gradjevinskoj industriji
doprinoseći novim sistemima za šalovanje zidova, stubova i ploča. Da bi se projekti obavljali kvalitetno i ubrzano, veliki uticaj imaju prvoklasni elementi oplatnih sistema.

Iron Products je kompanija koja u proizvodnji posebnu pažnju posvećuje kvalitetu proizvoda za oplatni sistem kao sto su distanceri, štafle, klinovi, stezači za stub itd. U poredjenju sa starijim načinima salovanja, ovi sistemi se jednostavnije i brže postavljaju a velika prednost je što se mogu koristiti više puta, osim proizvoda distancer, koji ostaje u betonu kao sastavni dio armature.

Na fotografijama ispod možete pogledati sisteme za zid, stub i ploču.

https://ironproducts.org/wp-content/uploads/2020/07/iron.png
https://ironproducts.org/wp-content/uploads/2020/07/iron2.png
https://ironproducts.org/wp-content/uploads/2020/07/iron3.png

Cilj je da, izvodjač, koji koristi ove sisteme zna kako da postavlja, koristi i skladišti sve elemente koji su sastavni i neizostavan dio prilikom izrade odredjenog projekta. Konstantna komunikacija naših komercijalista s mušterijama, kao i uključivanje stručnjaka iz ove oblasti cije aktivnosti edukativnog karaktera iz dana u dan utiču na podizanje svjesti o značaju ispravnog korištenja oplatnih sistema kao alata za ubrzanu izgradnju objekata rezultiraju sve većim prisutvom Iron Products sistema za šalovanje na tržištima širom Evrope.

Prisutnost na terenu i konstantna podrška mušterijama predstavljaju izuzetno bitne faktor eu gradjenju svijetle budućnosti naše kompanije gdje je krajnji cilj uvijek zadovoljstvo našeg klijenta i kvalitetno obavljen posao korištenjem elemenata iz naše prozvodne liste koje odlikuje vrhunski kvalitet tokom svih godina prisutnosti Iron Products-a u regionu i šire.

Iron Products Gradiška
Majora Milana Tepića 7, Gradiška
Lokacije
https://ironproducts.org/wp-content/uploads/2020/07/footer-map.png
Pratite nas na društevnim mrežama

© 2020. Iron Products, Gradiška
Sva prava zadržana.

Developed by Avalon Studio

© Iron Products, Gradiška. 2020. Sva prava zadržana.

Developed by Avalon Studio