O KOMPANIJI

Iron Products doo

je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom gradjevinske opreme kao što su oplatni sistemi, sistemi za podupiranje, skele, itd. Prisutni smo na tržištima širom Evrope u posljednjih 15 godina kao jedan od lidera u svojoj oblasti.

https://ironproducts.org/wp-content/uploads/2020/05/o-kompaniji1.png

Prepoznatljivi smo po odličnom odnosu kvaliteta i cijene proizvoda koji izlaze iz naše fabrike, inovativnim rješenjima, profesionalnosti u radu i odnosu prema mušterijama o čemu svjedoče i brojne zadovoljne mušterije koje su dio naše porodice od samih početaka.

Naš rad je prvenstveno usmjeren na razvoj dugoročnih veza s kupcima gdje je prioritet zadovoljstvo krajnjeg potrošača. Ostvarivanjem ovog cilja, uspjevamo povećavati i našu prisutnost širom Evrope.

Što se samih proizvoda tiče, Iron Products je kompanija koja se od samog početka
opredijelila za nabavku najkvalitetnijih materijala za proizvodnju distancera, stafli, klinova, podupirača, skela, itd. i na taj način se izdvojila u odnosu na konkurenciju.

Kvalitetni materijali u kombinaciji s kontinuiranom kontrolom procesa proizvodnje, kao i praćenje procesa proizvodnje od momenta kupovine materijala do finalnog proizvoda pozicioniraju Iron Products u sam vrh proizvodjača iz ove oblasti.

Proizvodi koji izlaze iz naše fabrike su atestirani i certifikovani prvenstveno zbog sigurnosti radnika na gradilištima. Proizvode prati i uputstvo o upotrebi kao pomoćno sredstvo u radu na terenu. Nažalost, u današnje vrijeme se dosta često dešavaju nezgode na gradilištima upravo iz razloga nesavjesnog rukovanja proizvodima i nepraćenja uputstava o upotrebi proizvoda.

Mi smo napravili iskorak u ovom segmentu i naše mušterije, uz sam proizvod, u svakom momentu imaju i uputstvo o upotrebi na raspolaganju.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Iron Products

Višegodišnje iskustvo
Naši ciljevi

Ogromno višegodišnje iskustvo s terena predstavlja jednu obavezu našem timu da stečena znanja, vještine i rješenja dijele s mušterijama na način da iznose nove prijedloge vezane za način korištenja proizvoda, uštede u poslu, inovativnost, kreativnost, itd.

Naš cilj je zajednički – kreiranje “win-win” situacija u kojima će svi u distributivnom lancu biti srećni i zadovoljni obavljenim poslom. Na taj način je moguće stabilno poslovati i kontinuirano napredovati!

Izazovi koje pred sebe postavljamo za predstojeći period usmjereni su u pravcu ponude
novih rješenja i usavršavanju već postojećih rješenja, a sve s ciljem poboljšanja produktivnosti i efikasnosti na gradilištima gdje je to i najpotrebnije.

https://ironproducts.org/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png
Iron Products Gradiška
Majora Milana Tepića 7, Gradiška
Lokacije
https://ironproducts.org/wp-content/uploads/2020/07/footer-map.png
Pratite nas na društevnim mrežama

© 2020. Iron Products, Gradiška
Sva prava zadržana.

Developed by Avalon Studio

© Iron Products, Gradiška. 2020. Sva prava zadržana.

Developed by Avalon Studio